VAMPYYYYYYR

Hahahahah okej jag hade liv... dåligt redigerat men va inte seriös! :D. Men ahhh söt osv....:D
 
//vampyreN
 
hahahahahhaha orkar inte :(
 

Solsidan

Tjäääääna:D
 
Ska kika på massa avsnitt på solsidan o bara slappa! :D. O kanske ngn film med, bara för jag är film narkoman.. ;). 
 
Nej men annars hade jag inte ngt vettigt, då är emelies inlägg under detta vetiigare ! ;).
 
//Sofiaaaaaa
 

Helt okej bra dag!

Hey! Har haft en helt okej bra dag :D Softat i solen mycket.
Sen nu på kvällen åkte jag fyrhjuling tsm med dessire och caroline, till björnruka å bada lite där oså :)

Nu ska jag poppa popcorn sen forsätta se på mer wallader♥ /emelie

Helt okej!

Filmen vart helt okej :D sevärd ialf ;).
 
Nu ska jag fortsätta leta efter filmer , så får ni ha det så bra!
 
possss ;) :D
 
//Sofiaaaaaaaa
 

Follow the leader

Buuuuuuu o hej!
 
Såg att emelie hade vart duktig och bloggat :D men tänkte blogga lite jag med så att de blir mkt uppdate här ! ;). Dock hade jag väl kanske inge att komma med, men ändå.. Ska ialf se på film nu (skräll mig)... Kan ju berätta sen hur den var :) se värd or not liksom :D .
 
Aja seeee yaaaaaa.
 
// Sofiaaaa
 

Söndag.

Hey hey! :D
 
Idag ska jag rida, göra lite nytta här och där kanske?. Nu tror jag att jag ska ut lite, 25 Grader ute, är ju rätt varmnt :D. Okej sådär ja tomt på ord i min hjärna nuråååå. Haha, vi hörs nog senare! / emelie <3
 

HAHAHAAHAH

Bloggen är nu lite ändrad som ni kanske märker och om ni INTE märker ngt tryck " f5". Och gubbarna som är rå coola är här nu! :D :) :P :( ;) haha tvungen.. 
 
Hade ialf inget att komma med men sen kom jag på att jag kan berätta lite tard saker som jag och emelie lyckats skapa tsm, det är en hel del faktiskt (för många för att faktiskt räknas som "normal")
 
Tex när jag och emelie skulle åka slalom FÖRSTA gången med Lisa & Malin!. Både jag och emelie släpades i liften upp en bit i backen, HAHAHHA fyfan när jag tänker tbx tkr jag fan synd om malin&lisa som fatiskt fick umgås med oss hela den dagen i backarna när vi fan åkte värre än jag vet inte vad... :(
 
Sen lyckades jag  även köra slalom mellan emelies ben så hon landa på mitt huvud och drog sig bakåt HAHHAHAHA. skulle stanna slalom skidorna men glömde att det inte räckte med att sätta sig på huk, inte förvånad att jag skulle tarda med DET med ;). Räckte det inte med att skämma ut sig med liften liksom? :). 
 
Eller den gången vi skulle åka till Joel&Mattias och bussen inte stannade så vi fick gå av i skk, elr gå av o gå av.. vi smög oss ut ur bussen för gubben stannade inte?!?! men sen kom de en gammal gubbe som skulle gå in i bussen och på det sättet tog vi oss ut på HAHAHHA, men ialf dom åkte typ och "jaga" oss med bilen bakom HAHAHAHHA.
 
BEHÖVER jag seriöst fortsätta för att ni ska fatta att det är kaaooozz när jag o emelie är tsm? nä täkte väl det...
 
Herrejävlar vad mkt tard saker vi gjort.. helt sjukt. skulle kunna skriva en HEL bok om det. Detta var bara provsmak hahah!. Nej men finns seriöst ingen som vet vad jag tänker/skriver förutom emelie, vi säger offast samma saker samtidigt och massa!. Och folk brukar säga att där JAG är, är EMELIE, vi sitter liksom ihop jämt :D seriöst JÄÄÄMT :D. (o tvärtom) . Skulle ärligt inte klara mig utan henne :D. Vad vore jag utan min andra tard halva? :)<3.
 
 
Peace & Love
 
// Sofiaaaa
 

Utkast: Jul. 07, 2012


If we ever meet again

Hola amigos och alla andra jäääävlar!:D.
 
Sitter och chillar med musik i detta underbara vädret! NOT ;) . Fast det första är sant men :D. 
 
Näe ska dra på en film så hörs vi senare! ;).
 
Känner att bloggningen går så satans bra ! hähähäh ;) . . .
 
// Sooooooooofia
 

Closer

Hahaha nämen HEJ..
 
varken jag elr emelie har haft lust elr ork att blogga på sistone (jääävligt länge) men nu kanske det kan bli lite bättre eftersom det ändå är somarlov nu!. Denna blogg är som en sommarkatt hähähä.. 
 
Nej men ska försöka få fart i det hela nu, kmr anatgligen misslyckas men vad gör det om 100 år? haha älskar det utrycket.. passar redigt bra i allt =).
 
Föresten ngt jag vill ha på denna blogg är coola gubbar, dom som gör hela inlägget bra juuuuu. dock fattar jag ju noll på blogg.se (men vad gör det om 100 år) hahah tvungen...;D.
 
Nej men vi hörs när vi hörs! :). 
 
Peace
 
// Sofia
 

RSS 2.0