Förlåt förlåt

Hejsan

FÖRLÅT för denna sämsta uppdateringen EVER, men skolan har tagit rätt mkt energi och kraft dom sista veckorna och vi har helt enkelt glömt bort att blogga *sad face*

kanske inte ens är min dag att blogga idag men aja bättre att NGN bloggar ialf :) .

Idag är det vår!, kommer den där snön tillbaks vet jag inte vad jag gör, tänk att stå och vänta på bussen på morgonen och man känner solen i ryggen och inte snöstorm elr regn osv.. skulle inte vara helt fel va ? :D. Och slippa ha vinterjacka o allt.. underbart :D .

 men aja ni får la ha det så bra så hörs vi ikväll,  och från o med nu ska jag sluta glömma bloggen höhö ;)

//Sofia♥

.

Bra där!

haha jag är med och uppdaterar bra i bloggen känner jag.. fast nej..
vet inte ens om det är min blogg dag ens men ah det blir nog bra :)
kl är nu kvar över 1 är trött men ska ner och dricka först! imorgon eller idag om man ska va petig, så blirre gudstjänst superkul! NEJ..
sen så ska jag troligen sova hos malin och lisa :)
men ah va fan ska jag säga mer?
nej men ärigt bloggar mer senare idag trött nu ♥ PUSSAR!




Man känner att man lever ialf...

Herrejesusssssssssssssssssssss vilket jobbigt SO prov vi har framför oss, typ 22 frågor och en sida svar på varje, för det det lär ju gå in i min hjärna, JAVISST. Har suttit med detta tills jag var hemma och det var vid 4 och slutade nyss typ (y).

Imorgon ska ialf klassen till arvika, yayy stället gud glömde elr ngt... vi ska ialf vara där och ha tråkigt som vanligt :D dock missar vi ju hela skoldagen så man ska väl inte klaga FÖR mkt.

Nej men hade inte så mkt att komma med, mer än att jag ser fram tills ikväll då andra delen av big brother sänds, jippi :D.

Nä annars hade jag inget vettigt att komma med.

Over and out.


//Sofia♥






söndag!

Hej bloggen!
söndag idag då suck... men i alla fall vaknae runt 12 halv 1 idag skönt att få sova i alf.
Sen har jag inte gjort en skit, ska rida alldeles snart väntar bara på att mamma kommer hem som är i väg och hämtar hö. Sen får vi se vad det blir antadligen typ ingeting :)
som vanligt :)
I kväll är det ponny akuten och wallander som gäller! Chill det i alla fall! :D
Nej men ärligt hörs mer sen tror jag puss puss!♥


Inte ska det va lätt inte.

Hejhej bloggen!
Hade spanskprov idag gick åt helvete.. vet att jag har F på det nu, men bara håller tummarna att inte det gör så jag får F i själva slutbetyget för detta nu.
sen blev det i alla fall att åka till suntsta för att se på teater / musikal med skolan :D den var helt okej, två killar var ju fan ögongodis! hahaha så goa tard!♥♥ Sen stog vi ute ett tag där och väntade på bussen.
Kom hem för ett tag sen har precis käkat, sitter här nu och ska göra header åt en sen vid 6 blirre att träna.
Vi har även studiedag imorgon, hur härligt ?!?!?! så vi har gått på helg nu :D klagar absolut inte!
Nej men inget mer att komma med nu..
Bloggar kanske senare! PUSS PUSS♥ / Emelie



haha fifan!

vet att du gillar oss rasmus!♥


Detta är vi!

som sagt vi kan inte göra seriösa vidios :)


Gaanska upptagen endå

Heyy baberiba

har fan inte ens tid att blogga men vad gör man inte för er läsare liksom.. MÅSTE IALF PLUGGA PÅ SPANSKAN SNART,PROV IMORGON, så ni vet och kan bry er!.

Har typ inge större kommentar att komma med faktiskt, hoppas emelie kan blogga imorrn så det blir lite ordning och reda på bloggen med varannan -dag -bloggning, så ni får läsa av båda!.

 vi höres!



Tack och hejjj leverpastej

Näääääää säger väl tack o hej för mig idag ! vi hörs väl på onsdag om det inte blir några ändrade planer,

 puss o hejjjjj fuck tard grej!♥





To The Sky!

Hejsaaaaaaan alla :D

Sofia here hohoho.

skolan idag har vart najjs, jag och malin nörda trummor på musiken :D duktiga vi ärrrrr. Nej men seriöst, trummor är fan det enda instrumentet mina händer behärskar utan att få adhd typ, don't ask me... hahhaah..

 Annars har jag typ ingen större kommentar om dagen faktiskt, juuste, emelie var ju kräksjuk så hon var hemma!, elr huuuur emelie :D. 

Sen ska jag nog försöka pugga på spanska, har börjat lägger ner mig mer typ, o de märks att vår lärare tkr också xDDD hahaha!:D, nej men det fula är väl med mig att jag kan om jag vill men att jag sällan har ork :P o nu lät jag självgod men så äre! ;) .

NEJ men vad fan ska jag skriva mer..  HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, hela denna vecka ska jag bara längta till fredag, för då har vi studiedag! :D och på torsdagen så ska vi typ se på teater/musikal från 1-3 så riktigt najjs dag det med. bara att pina sig genom dagen imorrn, för onsdagen är chill!. Men jag ska nog överleva, klarar jag måndagens 1,5 långa NO pass klarar man allt, näe men skämt o sido!.

Men vi hörs senare, hey baberiba!

HAHAHAHHA DAMN, den ska jag fortsätta med!.

peace.

//Sofia ♥



aww mitt lille gosse tard♥

tja tja!

Hej på er!
Imorse var jag på gudtjänst eller i förmiddas, den var lite annorulnda denna gång. (:
sen har jag varit ute och ridit, hur mysigt som helst! :D väderet har varit helt underart idag ! :)
mjaaa sen har jag la inte gjort så mkt..  Gjort lite på NO:n, antadligen är allting fel... ig nästa :D
Nu kollar jag på Wallander sen efter det ska jag försöka sova.
jaja, men ni får ha det så jätte bra så länge kramkram♥
/emelie

Emelie här dååååååe

Tjatja emelie här nu!
Är min bloggdag idag tror jag? haha ja det borde vara det :D
fast ah det är ju natten nu men de är ju endå en annan dag så kan ju blogga nu med, vf inte liksom :)
Fast borde faktiskt snart sova är ganska trött och ska i väg på gudstjänst kl 11.00, lagomt kul! :)
haha nej fifan typ.. Vi är tvugna att gå på det eftersom vi konfimerar oss så ni vet :)
så hmmm va fan ska jag säga mer ? :D bloggar väl mer senare idag :D lika bra att hålla i gång bloggen så bra som möjligt tkr jag :D
VI HÖRS!♥





Can't fight this feeling

Hejsan alla glada och sura :D bryr mig inte om vilka som är vad men aaaaaaaaaaaah :). VAD GÖR NI? själv sitter man och lyssnar på musik och bara chillar allmänt eheheeh. Och letar musik till mobajjlen (y). annars händer det inte mycket alls!. Ne men ärligt vad ska man skriva.. får typ panik xD det brukar jag inte få annars men här känns det annorlunda att skriva om saker o ting här.

NEJ MEN FÖR ATT bryta tystanden kör jag på en hiss&diss :D .. . .


Hiss DET ÄR SNART SPORTLOV, skulle nog kunna offfra min lilltå för att det skulle bli sportlov på måndag, nä okej då, det skulle jag nog inte, men endå,tanken som räknas...

Diss:  Att behöva gå upp på morgonen! och sen om man går upp 7 (som jag typ gör) och vaknar HALV 7, då tänker man att en halvtimme är as långt och blir endå lite glad att man kan sova ett tag, men NEJ?! kl går ju as snabbt! som om tiden gick i hyper fart elr ngt, verkligen inte OKEJ!, medans kl i skolan går as sakta, dom två skulle gärna kunna få byta fart säger jag bara... 

Btw, blir texten röd/brun för er också? så skäms jag,för jag venne hur man ändrar färg här hahahhaah, men ni kan väl försöka tänka er den i svart elr ngt ?, bra!.

 //Sofia♥

haha detta är vi dåååå!

vi har de lite svårt med att va seriösa, det ska ni veta :/


Dags för mig då :)

Hejhej!
Emelie som bloggar nu, och sofia skrev ju lite om sig själv i går som ni kanske såg ? :D
och nu är det min tur i allafall.
hmmm heter ju i alla fall Emelie är 14 fyller 15 till sommarn :) Är offtast en glaaaad tjej, och är jag det minsta sur så har jag ju en kompis som heter sofia som det inte går att vara sur när man är i närheten med :)
Jag bor på en går ute i väse med mina hästar hundar och katter :)
På fritiden spelar jag inneandy på tisdag och torsdagar och matcher nästan varje helg.
, är i skolan, och är med sååååååfia! som sagt vi är helan och halvan yeeeeh!
hmmm va fan ska man säga mer? jo är inte driekt ngn smart tjej.. Har svårt för matten, jävligt svårt! och NO:n och engelskan och ja det mesta.. menmen jobbar på att bli smartare haha..
Jag gillar mat, det vet min bästis om! hahaha...  haha nej men fyfan vet inte vad jag ska säga mer..
sen älskar jag att sova. Om jag får gå upp på helgerna är jag sur som fan, typ hela veckan innan för att jag inte får sova den helgen...
Nej men ärligt har typ inget mer att skriva om mig bra fantasi vare jag :)
men äre ngt ni undrar så bits jag inte, så bara att fråga pusspuss!








Hell yeah

Hejsan hoppsan sofia här ! :D

jag och emelie har pratat lite och vi kom fram till att vi ska blogga varannan dag, mer rätt vist :). så idag får ni läsa av mig alltså :) . Och då tänkte vi att vi skulle skriva lite om oss själva, så imorrn är det alltså hennes tur att berätta om sig själv. men ja då kör vi dåeee!..

Jag heter ju som sagt sofia för er som skulle ha missat det  ;).. Och jag har en egen blogg, som är "hemlig" här, mest för jag vill att bara "seriösa" bloggläsare o bloggare ska läsa den och inte fb vänner som man knappt känner osv, dummt med onödiga kommentarer osv.. 

På min fritid spelar jag innebandy , tränar 2 ggr i veckan ( fast vart lite halv slöt nu..) och match varje helg typ o.o. Och för mig som älskar att sova är detta ett problem elr vad man ska kalla de ? haha. Och är även med Emelie på fritiden också :) vi brukar tarda :D . Och jag älskar hundar,katter,suger på matte,är slarvig,är oftast glad,negativ tänkande människa,hatar att bädda,hatar NO,älskar att smsa,älskar min dator, tkr alla mina kompisar är roliga,gillar att sjunga,älskar ALLA mina nära och kära, jag fyllde 15 i januari,ÄLSKAR att skratta..

 Nej men ärligt detta gick inge vidare hahahah vet inte vad man kan säga om mig riktigt :DD. Men innan jag säger hejjdå tänkte jag bara säga att denna blogg kmr det finnas massa med fula filmer på mig o emelie, så kallade "video-inlägg" och jag hoppas jag inte behöver förklara vad det är för då blir jag sur.. DET SKA NI VETA,daahhh.. Nej men hoppas emelie kan skriva bättre om sig själv än vad jag kan haha.. Så hörs vi om ngn dag, men tills dess, take careeee!♥ //Sofia♥







hahahaha minnen! :D älskar mitt tard!


Nu startar vi TILLSAMMANS! :)

Hej bloggvärlden!
Nu äre så att jag och min bästavän sofia har startat en blogg tillsammans :)
min egna blogg är www.eeemeliewall.blogg.se och sofias egna är hemlig o.o
Designen och allt ska vi givetsvis se till att den blir så bra som möjligt! Behövs la bara lite tid skulle jag kunna tänka mig :)
Vi är allafall två tjejer som gör mycket tillsammans det lär ni märka, vi är också väldigt efterblivna, skrattar åt nästan allt ( ingen förstår oss på oss ). Nej men ärligt tillsammans är vi grymma tkr vi i alla fall :)
Och du är som en del av mig sofia, vi delar nästan allt!
Ni som läser denna blogg kommer la att märka hur grymma och bra vi är, och det ska komma in vidiobloggar mer det kommer jag lova er!
Nej men nu ska jag fixa med designen och sådär.
Hörs / emelie!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0